Bubblemint tours

Toelichting

Bubblemint tours helpen klanten/ bedrijven breder perspectief te krijgen en inspiratie op te doen. Het altijd op maat gemaakte programma leidt langs verschillende hotspots, opvallende plekken en door opkomende creatieve wijken waar van alles te ontdekken valt. Bubblemint helpt je alle zintuigen open te zetten en op de juiste manier te kijken om signalen te herkennen. Naast een inspirerende totaalbeleving voor het team geven deze tours een helder perspectief op de markt, consumentengedrag en tijdsgeest.

In overleg kunnen (ter plaatse) sessies ingepland worden om samen de prikkels/ trends te interpreteren en in verband te brengen. Dit zorgt voor een hoge relevantie en concrete output om impact in je bedrijf te realiseren. Bij elke tour ontvangen deelnemers een flyer met het programma, hotspots en een kaart.

Bubblemint tours kunnen gepland worden naar verschillende steden. Toppers zijn Kopenhagen, Londen, Antwerpen en Stockholm. Maar ook Tokyo, New York of Seoul behoren tot de mogelijkheden.

Lees hier het blog over de inhoud van een zakelijk BM-tour naar Londen:

http://bubblemintblog.nl/2017/12/21/bubbleminttour-london-get-inspired/

Project

Bubblemint tours

Partners

Fases

POP, (CHEW)

Bubblemint tours

Bubblemintje proeven?

Samen kauwen op een probleem? Een blik van buiten eens naar binnen brengen? Neem eens een bubblemintje om de smaak zelf te ervaren. Misschien smaakt het wel naar meer! Neem de proef op de som ‚Äčen bel Lonneke Huijbregts, 0614545817 of laat je gegevens achter.

untitled-1
bell-parallax
stay-koppen-gif

Bubblemint РEindhoven РTel: 0031614545817

lonneke@bubblemint.nl – KVK: 55869998 – Btw nr: NL142274148B02